Algemeen
Borculo

1 juni 2016

Koninklijke onderscheiding voor Pieter van Vuuren

Koninklijke onderscheiding voor Pieter van Vuuren

BORCULO – Burgemeester Van Oostrum reikt op woensdag 1 juni 2016 om ongeveer 10.45 uur aan Pieter van Vuuren (48 jaar) uit Borculo de Koninklijke Onderscheiding ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’ uit. Dit gebeurt tijdens een bijeenkomst in het kantoor van de Brandweer Achterhoek Oost aan de Oude Winterswijkseweg 20 in Groenlo.
De heer Van Vuuren is 25 jaar brandweervrijwilliger op de post in Borculo geweest. In deze periode had hij de functies aspirant brandwacht, brandwacht, brandwacht 1e klas, hoofdbrandwacht, onder brandmeester en brandmeester/bevelvoerder. Ook was hij actief als instructeur, brandweerchauffeur en voertuigbediener.
Iijn inzet voor de openbare veiligheid was van bijzondere waarde. De langdurige bijdrage van de heer Van Vuuren aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats en regio beantwoordt aan het criterium uit het Ordereglement: “iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”. Gelet op de aard, duur, betekenis en uitstraling van zijn activiteiten ontvangt de heer Van Vuuren hiervoor de Koninklijke Onderscheiding ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook