Home » Borculo » Muzikale kindervoorstelling door Amicitia en Concordia
Algemeen
Berkelland
Geesteren

6 juni 2016

Muzikale kindervoorstelling door Amicitia en Concordia

Muzikale kindervoorstelling door Amicitia en Concordia

GEESTEREN / NOORDIJK – Op zaterdag 11 juni presenteren muziekverenigingen Amicitia uit Geesteren en Concordia uit Noordijk samen “Het Mysterie van het Verdwenen Geluid”.
Het Mysterie van het Verdwenen Geluid is een voorstelling voor basisschoolkinderen die bestaat uit een combinatie van film, live muziek en interactie. De kinderen worden zelf hoofdrolspelers in het spannende verhaal dat zich zowel op het filmscherm als live in de zaal afspeelt. Ze musiceren mee, maken spelenderwijs kennis met de verschillende muziekinstrumenten en helpen mee om het goede geluid terug te brengen bij het goede instrument. Op deze manier maken de kinderen op een eigentijdse manier kennis met muziek en de verschillende muziekinstrumenten. De voorstelling duurt een uur en na afloop is er de mogelijkheid om muziekinstrumenten uit te proberen.
Het mysterie wordt gepresenteerd door een professionele presentator en muzikant. Muzikanten van Amicitia en Concordia verzorgen de live muziek.
De voorstelling wordt opgevoerd bij de Melktap, Nettelhorsterweg 21 te Geesteren (Gld) en begint om 14.30. Toegang is gratis. Ouders, broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom!
Kijk voor meer informatie op http://www.hetverdwenengeluid.nl/

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com