Home » Borculo » Johan Hondorp 6×6 Toernooi opnieuw prooi voor Joga Bonito
Algemeen
Gelselaar
Sport
Voetbal

11 juni 2016

Johan Hondorp 6×6 Toernooi opnieuw prooi voor Joga Bonito

Johan Hondorp 6×6 Toernooi opnieuw prooi voor Joga Bonito

GELSELAAR – Onder bijna tropische weersomstandigheden werd op zaterdag 4 juni de zevende editie van het Johan Hondorp 6×6 toernooi gehouden op Sportpark De Benneker in Gelselaar.
Voetbalvereniging EGVV tekende voor de organisatie van het evenement. Om 17 uur begon de bal te rollen en even na 22 uur die avond was de winnaar bekend. Joga Bonito, die vorig jaar de zege moest laten aan De Hakselaars uit Geesteren, won voor de derde keer in 4 jaar tijd het toernooi. Ze rekenden in de finale af met De Meesters.
Beide ploegen bestonden voor een groot deel uit spelers van EGVV 1 dus het werd een Gelselaars feestje. De Koekerds wonnen de troostfinale van Keetje Tippel en legde daarmee beslag op de derde plek. Damesteam “Dubbel D” ging er vandoor met de FairPlay prijs. Na afloop van de wedstrijden ging iedereen uit zijn dak op de feestavond, met de band Cooling Crystals. De organisatie kan, mede door het schitterende weer, terug kijken op een geslaagd en goed bezocht evenement.
Er komt dan ook zeker een 8ste editie van het toernooi in 2017, op welke datum er dan wordt gespeeld is nog niet bekend.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com