Home » Borculo » Klein Begin en SFB zetten kinderen in beweging
Algemeen
Borculo

11 juni 2016

Klein Begin en SFB zetten kinderen in beweging

Klein Begin en SFB zetten kinderen in beweging

BORCULO – In samenwerking met Sport Federatie Berkelland gaf Jeugddrumband het Klein Begin uit Borculo op 9 en 10 juni een sportintroles voor leerlingen van de Heuvelschool en school Noord. Niet ouderwets drummen en majoretten, maar moderne danspasjes op hippe ritmische beats.
De kinderen maakten kennis met muziek & dans en leerden vooral hoe leuk het is om samen actief bezig te zijn. Het Klein Begin is een moderne en actieve vereniging die kinderen uit Berkelland de kans wil geven om zichzelf te ontwikkelen. De sportintroles is een initiatief van de Sport Federatie Berkelland waarbij basisschool leerlingen op een speelse manier kennis leren maken met allerlei vormen van beweging.
Het woord “jeugddrumband” wordt veelal (onterecht) geassocieerd met marcheren op ouderwetse marsen, maar niet is minder waar! Het Klein Begin is een vereniging die het woord jeugddrumband nieuw leven inblaast. Ritmische hippe beats op o.a. snaredrums, bongo’s en andere percussie-instrumenten en moderne majorette-dansen op de hits van nu, dat is waar het Klein Begin voor staat. Deze vernieuwing opent een boel kinderogen en dat is precies wat het Klein Begin op doelt.
Meer informatie is te vinden op: www.hetkleinbegin.nl of op www.sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Lees ook