Home » Borculo » Open Beeldentuin weekend
Algemeen
Borculo

11 juni 2016

Open Beeldentuin weekend

Open Beeldentuin weekend

BORCULO – Zaterdag 18 en Zondag 19 Juni is Beeldentuin AJ & LW Bier Haarloseweg 6 Borculo geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen kan komen genieten van hetgeen wat de eigenaren van deze tuin hebben gemaakt in de Oase van Rust.
De beeldentuin bevat alleen eigengemaakte sculpturen gemaakt van hout, steen en keramiek. Op bijzondere wijze uitgestald in een tuin met leuke, verrassende doorkijkjes waar u op uw gemak heerlijk kunt rondstruinen.
Bent u in dit weekend niet in gelegenheid om de tuin te bezoeken? Dan kunt u een afspraak maken voor een andere dag. Tel: 0545-271380. Ook groepen tot 15 personen kunnen een rondleiding krijgen. Kijk voor meer info op de volgende sites: www.ajbier.exto.nl, www.berk.exto.nl of www.beeldentuin-gelderland-exposities.nl.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com