Home » Borculo » Open dag Praktijk Fyrtuoos op zaterdag 2 juli
Algemeen
Borculo

15 juni 2016

Open dag Praktijk Fyrtuoos op zaterdag 2 juli

Open dag Praktijk Fyrtuoos op zaterdag 2 juli

BORCULO – Op 1 juli vindt de officiële opening plaats van Praktijk Fyrtuoos (voorheen  Praktijk de Componist), gevestigd in de voormalige A.H. Zwartschool.
Op zaterdag 2 juli is er vervolgens een open dag voor alle belangstellenden uit de regio. U bent welkom van 12-16 uur in de nieuwe praktijk aan de Ruurloseweg 1 te Borculo. Die dag kunt u kennis maken met het team en met de verschillende behandelmethodes die er in huis zijn. Natuurlijk kunt u ook komen om een kijkje te nemen in de geheel verbouwde en tot praktijkpand aangepaste voormalige A.H. Zwartschool.
Komt u uit Borculo of directe omgeving dan wordt u aangeraden uw auto thuis te laten.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com