Home » Borculo » 34 open tuinen tijdens tuinweekend Groei en Bloei
Algemeen
Berkelland

16 juni 2016

34 open tuinen tijdens tuinweekend Groei en Bloei

34 open tuinen tijdens tuinweekend Groei en Bloei

BORCULO – In de afd. Berkelland / Haaksbergen en omgeving zijn dit jaar 34 tuinen opengesteld tijdens het open tuinen weekend van Groei & Bloei. Dit weekend valt op 18 en 19 juni.
Voor het tweede keer worden de tuinen gepresenteerd in een boekje, waarin een kaartje opgenomen waarop u zien waar de tuinen kunt vinden. Daarnaast vindt u op de website www.ziemijntuin.nl alle actuele informatie over de tuinen die meedoen. Soms zijn de tuinen op andere momenten in het seizoen ook heel bijzonder. Denk aan het voorjaar met bollen en bloesem, of in het najaar met mooie tinten en een volwassen groei.
De toegang tot de tuinen is geheel gratis en u betreedt de tuinen op eigen risico. Het spreekt vanzelf dat de tuineigenaren hun uiterste best doen om de veiligheid van de bezoekers centraal te stellen. Honden zijn niet toegestaan, u begrijpt wel waarom en indien u kinderen meeneemt dan vraagt de organisatie van u om de nodige toezicht op uw kinderen in acht te nemen. Het gaat natuurlijk niet alleen om de plantjes, maar ook om de veiligheid van uw kinderen.
In sommige tuinen kunt u een verfrissing (koffie, thee, limonade) krijgen. Vaak is dit gratis. In de tuinomschrijving wordt dit aangegeven. Daarnaast zijn in een aantal tuinen plantjes te koop of kunt u zaden krijgen.
Sommige tuinen bieden ook curiosa aan, of een combinatie met kunst in de tuin. Dit kunt u ook vinden in de tuinpresentaties op de site: www.ziemijntuin.nl. De boekjes zijn o.a. verkrijgbaar bij de VVV’s van Berkelland en Haaksbergen. De tuinen zijn open van 10.00 uur tot 17.00 uur, tenzij anders aangeven.
Heeft u nog vragen, bel de coördinator Herman Scharenberg; 06-51558865.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com