Algemeen
Borculo

17 juni 2016

Wijziging in korpsen Taptoe

Wijziging in korpsen Taptoe

BORCULO – Voor de Taptoe in Borculo van aanstaande zaterdag 18 juni 2016 is door omstandigheden een wijziging in de optredende korpsen ontstaan. Helaas heeft de Brandweerharmonie moeten afzeggen, vanwege een sterfgeval binnen hun vereniging, waarmee de St. voor Cultuur, Sport en Spel ze veel sterkte toewenst.
De organisatie is blij dat door tussenkomst van de St. Combinatie van Korpsen binnen een paar dagen een vervangend korps kon worden gecontracteerd en is heel blij met de toezegging van het klasse korps Jong Pasveer uit Leeuwarden!
De Taptoe in Borculo vindt plaats op 18 juni 2016 om 14.30 uur op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo, met een gedeeltelijk overdekte tribune.
Daarnaast worden prachtige shows verzorgd door:
– De Advendo Percussion Ensemble uit Nijverdal. Deze slagwerkgroep treedt maar liefst twee keer op.
– Het Jeugdkorps Jong Jubal uit Dordrecht
– het Drum & Bugle Corps Jubal uit Dordrecht
– De Showband Rheden.
Ondanks de tegenvaller dat de Brandweerharmonie niet aanwezig kan zijn, kan toch een schitterende middag plaatsvinden, door de optredens van de aanwezige korpsen, aangevuld met Jong Pasveer. Komt dus allen zaterdagmiddag 18 juni 2016 genieten bij de Taptoe in Borculo vanaf 14.30 uur op het hoofdveld van V.V. Reünie in Borculo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook