Algemeen
Gelselaar

21 juni 2016

Lustrumconcert SoSjaal met gastoptredens in Gelselaar

Lustrumconcert SoSjaal met gastoptredens in Gelselaar

GELSELAAR – Zaterdag 2 juli geeft popkoor SoSjaal om 20.00 uur in De Benneker te Gelselaar een concert ter gelegenheid van haar 5-jarig bestaan. Aan het concert wordt medewerking verleend door Chr. Gem. Zangvereniging Comt nu met Sangh, het Tempel Team en enkele leden van toneelvereniging De Eendracht. De entree is gratis.
Op initiatief van voorzitter Erna Wanink is SoSjaal eind 2010 opgericht. De naam van het koor bestaat uit de muzieknoot So en de sjaal die door leden wordt gedragen tijdens optredens. En zingen is natuurlijk een hele sociale activiteit. Als lustrumcadeautje hebben alle leden een sjaal gekregen. De stof is van allemaal hetzelfde, maar om een fleurig geheel te krijgen, is gekozen voor vier verschillende kleuren.
Het koor telt ongeveer 20 enthousiaste leden, die gedirigeerd worden door Rosanne Sprick. Inmiddels is een breed repertoire opgebouwd met Nederlands- en Engelstalige populaire muziek. Men heeft inmiddels opgetreden op verschillende locaties, samen met diverse verenigingen en bij uiteenlopende gelegenheden.
Deze diversiteit komt ook tot uiting op 2 juli. Samen met ‘Comt nu met Sangh’ zullen nummers gezongen worden uit elkaars repertoire en uit het toneelstuk ‘Oorlogstied’ dat door de Eendracht is opgevoerd in 2015. Het Tempel Team heeft enkele muziekstukken ingestudeerd, waarmee zij de zang kan begeleiden. Ook wordt het publiek uitgedaagd om met een aantal nummers mee te zingen. Zo komt ook de gedachte dat zingen een sociale activiteit is weer volledig tot haar recht.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook