Home » Borculo » Open Imkerijdag bij de Lebbenbrugge
Algemeen
Borculo

2 juli 2016

Open Imkerijdag bij de Lebbenbrugge

Open Imkerijdag bij de Lebbenbrugge

BORCULO – Op zondag 10 juli openen de nodige Nederlandse imkers hun bijenstanden voor het publiek tijdens de zevende Landelijke Open Imkerijdag. Ook in Berkelland kan het publiek een kijkje nemen in de bijzondere wereld van de bijenhouderij.
Enthousiaste imkers vertellen over het fascinerende leven van de honingbij en demonstreren graag wat er komt kijken bij hun mooie hobby. Bijenhouden is meer dan een bijenvolk in een kast onderbrengen en verzorgen. Het betekent ook slingeren van de gewonnen honing, het vangen van of voorkomen van zwermen en inspelen op het weer en de natuur. Vers gewonnen honing is te proeven, u kunt in een bijenvolk kijken en misschien laat de bijenkoningin zich zien.
Op de volgende locaties in Berkelland kunt u op zondag 10 Juli vanaf 11.00 uur terecht:
Boerderijmuseum “de Lebbenbrugge”
Lebbenbruggedijk 25
7271 SB Borculo
Of, imkerij “De Imme”
Kormelinkweg 2a
7151 NM Eibergen

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com