Home » Borculo » Jeugdronde van Berkelland door centrum Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

2 juli 2016

Jeugdronde van Berkelland door centrum Borculo

Jeugdronde van Berkelland door centrum Borculo

BORCULO – Op zaterdag 9 Juli aanstaande wordt door RTC de Stofwolk in samenwerking met TC de Berkelrijders de 2e Jeugdronde van Berkelland georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in het centrum van Borculo, vanaf 14.00 met de start van de allerkleinsten wielrennertjes van 7 en 8 jaar oud, de finish van de 14-jarige wielrennertjes zal rond ca. 21u zijn. Start en finish zal zijn in de Steenstraat ter hoogte van Café Peters.
In deze 2e editie is de nadruk nog meer gelegd op het Berkellandse karakter, waarbij tussen de officiële KNWU wedstrijden een heel blok met het 1e “Berkellands Kampioenschap Dikke Banden Race” georganiseerd wordt voor de basisschooljeugd van Berkelland. Behalve dat, is er ook plaats voor de allerkleinsten van 2 tot en met 4 jaar oud, zij kunnen hun talent tonen in een heuse Loopfietsrace dwars door de centrumpassage van het parcours van de wielerronde!
Het Berkellands Kampioenschap Dikke Bandenrace wordt vanaf 16.30 verreden in 4 categorieën, waarbij er bekers zijn voor de eerste 3 en een leuke attentie voor elke deelnemer, en als hoofdprijs een echte Kampioenentrui voor de winnaar! De categorieën zijn: Meisjes 5 t/m 8 jaar, Jongens 5 t/m 8 jaar, Meisjes 9 t/m 12 jaar en Jongens 9 t/m 12 jaar.
Voor deelname is een helm verplicht, er zullen wat helmen beschikbaar zijn, maar beter is zelf een helm mee te nemen. Deelname mag op elke fiets behalve een racefiets, dus iedereen kan en mag meedoen!
Voor meer informatie en opgeven voor de wedstrijden jeugd@stofwolk.nl of www.stofwolk.nl. Inschrijven kan ook op de dag zelf bij Café Peters in de Steenstraat.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 augustus 2022

    BORCULO – De Lebbenbrugge staat  7 augustus van 11.00 tot 17.00 uur in het teken van aardewerk. De deelnemende keramisten willen  hun werk

  • 6 augustus 2022

    BORCULO – Vanaf vandaag (zaterdag 6 augustus) start de kaartenverkoop voor de seniorenfeestmiddag. De seniorenfeestmiddag is een vaste prik op de kalender van

  • 5 augustus 2022

    BORCULO – De 3e Berkelcompagnie organiseert dit jaar voor de 4e keer de kanotoertocht ‘Berkel Kanorally’. Vanwege de coronapandemie kon in 2020 de

Booking.com