Home » Borculo » Sportpark in Haarlo heet vanaf nu Sportpark De Berkel
Algemeen
Haarlo

2 juli 2016

Sportpark in Haarlo heet vanaf nu Sportpark De Berkel

Sportpark in Haarlo heet vanaf nu Sportpark De Berkel

HAARLO – Sportclub Haarlo viert in het weekend van 1 en 2 juli het 50 jarig bestaan. Vrijdagavond 1 juli was de receptie ter gelegenheid van dit jubileum. Tijdens deze bijeenkomst kregen voorzitter Dick Teunissen en penningmeester Martijn Lappenschaar de gouden speld van de KNVB uitgereikt door een vertegenwoordiger van de KNVB. Andre Neerlaar, Ruud Hilhorst en Björn Wantia werden verrast met de zilveren speld van de voetbalbond.
Gerard Eppink, de voorzitter van de Club van 50 van Haarlo, maakte de nieuwe naam van het sportpark bekend. Het complex had tot gisterenavond geen naam, de club van 50 had haar leden gevraagd om een naam te verzinnen. Dinie Prinsen bedacht `Sportpark De Berkel` De ere leden van Sportclub Haarlo kozen deze naam als winnaar uit alle inzendingen. Vanaf nu heet het sportpark in Haarlo dus `Sportpark De Berkel` Dinie Prinsen onthulde de naamborden bij de ingang. Haarlo viert dit hele jaar feest, zaterdag 2 juli is er een 7 tegen 7 toernooi met een afsluitende feestavond en op 20 augustus speelt een regio team van Haarlo tegen Lucky Ajax.
Bron: GelreFM.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com