Home » Borculo » School Noord viert 40-jarig jubileum
Algemeen
Borculo

8 juli 2016

School Noord viert 40-jarig jubileum

School Noord viert 40-jarig jubileum

BORCULO – Maandag 4 juli heeft school Noord haar 40-jarig jubileum gevierd. Na de zomervakantie is het 40 jaar geleden dat school Noord voor het eerst haar deuren opende. De school werd in 1976 gebouwd in de gelijknamige wijk Noord in Borculo. Voor die tijd gingen de leerlingen naar de Hofschool waar nu het Brandweermuseum is gevestigd.
Maandag heb alle leerlingen een feestelijke schooldag gehad. Vanuit Muziek- en Kunstwijs en de BSF (Sport Federatie) werden er verschillende workshops gegeven, waaronder muziek en bewegen, dans, percussie en een heuse bootcamp. Daarnaast was er de mogelijkheid om spelletjes te spelen, te knutselen, tekenen en te bouwen. Met z’n allen werd er patat gegeten tussen de middag. De dag werd afgesloten met een magische goochelshow.
Na de vakantie feest school Noord nog even door tijdens de optocht van het septemberfeest. In verband met het 40-jarig jubileum doet de school met een groot aantal leerlingen mee aan de optocht op zaterdagmiddag.
School Noord viert 40-jarig jubileum (1)
School Noord viert 40-jarig jubileum (2)
School Noord viert 40-jarig jubileum (3)

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com