Home » Borculo » Sponsorloop levert ruim 500 euro op voor nieuwe speeltuin
Algemeen
Borculo

8 juli 2016

Sponsorloop levert ruim 500 euro op voor nieuwe speeltuin

Sponsorloop levert ruim 500 euro op voor nieuwe speeltuin

BORCULO – Woensdagmiddag 6 juli was een gedenkwaardige middag voor Speeltuin De Koppel in Borculo. Eerst was daar Rie Flach die namens de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind een symbolische cheque van € 20.000,00 kwam overhandigen i.v.m. de eerder toegezegde donatie voor de nieuwe speeltuin.
Daarna was het tijd voor de sponsorloop die vooraf gegaan werd door een act van de majorettes van Volharding. Ook deden zij de warming up voor de lopers die al ongeduldig in de starthouding stonden. Klokslag 16.00 uur gaf penningmeester Mels van Rijsewijk het startsein door een oorverdovende hijs aan de starttoeter te geven. Onder ideale weersomstandigheden werd er fanatiek gelopen, het eerste rondje liepen ook de leden van de Activiteiten Commissie mee.
Het ultieme moment van de middag was natuurlijk de bekendmaking van het bedrag dat de sponsorloop heeft opgebracht voor de crowdfundingactie voor de speeltuin. De bijbehorende cheque werd door Wilma Hendriksen als voorzitter van de Activiteiten Commissie persoonlijk overhandigd aan Mels van Rijsewijk. De uiteindelijke opbrengst bedraagt € 527,00.
Albert Heijn en de Koppel slaan de handen ineen. Bij de flessenautomaat in de Albert hein vestiging aan de Lichtenhorst komt een zuil te staan, waarin de mensen de statiegeldbonnetjes kunnen droppen om op die manier het crowdfundingproject te steunen.
Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebook-pagina van Speeltuin De Koppel in de gaten of doneer via www.funding-spelen.nl.

Advertentie:

Lees ook