Algemeen
Borculo

8 juli 2016

In de startblokken voor de 45e Fiets4daagse Borculo

In de startblokken voor de 45e Fiets4daagse Borculo

BORCULO – Vanaf 19 juli a.s. staat Borculo vier dagen in het teken van fietsen: de 45e Borculose Fiets4daagse gaat dan van start. Vanuit het hele land komen fietsliefhebbers naar het Berkelstadje om te genieten van de prachtige Achterhoek.
De voorbereiding voor de Fiets4daagse begint meestal direct na afloop van de verreden editie. Plannen worden doorgesproken, de routemakers gaan op pad en diverse zaken worden besproken en gereserveerd. Al het werk resulteert in vier prachtige routes van 25, 40 en 60 km door het coulissen landschap van de Gelderse Achterhoek. Traditioneel is de Boerendag op donderdag waarvoor LTO een mooie route uitzet die verschillende agrarische bedrijven aandoet. Alle routes zijn door pijlen duidelijk aangegeven en iedereen ontvangt een routebeschrijving.
De Fiets4daagse is van 19 t/m 22 juli, start- en eindpunt is elke dag de Zompenloods, Graaf Wichmanstraat 48a, Borculo. Starten en inschrijven kan elke dag tussen 9.00 en 11.00 uur. De kosten zijn € 12 voor de hele week, dagkaart € 5 en een gezinskaart kost € 12.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook