Algemeen
Berkelland

12 juli 2016

Nieuwe tentoonstelling in publiekswinkel gemeentehuis

Nieuwe tentoonstelling in publiekswinkel gemeentehuis

BORCULO – De tweede kunsttentoonstelling in de publiekswinkel van het gemeentehuis in Borculo is ingericht en kan tot 31 augustus worden bezocht. De expositieruimte is voor iedereen vrij toegankelijk. Er zijn werken te zien van Jenny Geukes, Marianne Appels van der Burgt en Huub Hufen.
Om de twee maanden is er in de Publiekswinkel een nieuwe tentoonstelling te bewonderen van kunstwerken gemaakt door kunstenaars uit de gemeente Berkelland. Deze exposities worden georganiseerd door de Stichting Berkelland Cultuur. De gemeente Berkelland stelt hiervoor belangeloos een deel van de Publiekswinkel ter beschikking.
De eerste expositie is door veel bezoekers van het gemeentehuis bezocht. Opvallend was dat er ook bezoekers speciaal voor de expositie kwamen. Voor de Stichting Berkelland Cultuur een aanwijs dat ze op de goede weg zijn.
De exposanten hebben diverse werken aangeleverd. Jenny Geukes heeft zich laten inspireren door “de schoonheid van schroot”. Voor haar is een autokerkhof een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar acrylschilderijen. Marianne Appels geeft aan dat ze geen voorkeur heeft voor tekenen of schilderen. Portretten en mensen hebben haar voorkeur, maar zij laat zich ook graag uitdagen door zeer verschillende onderwerpen. Huub Hufen exposeert zijn beeldende kunstwerken. Voornamelijk gebruikt hij de techniek van plastiek in brons.
Kunstenaars, woonachtig in de gemeente Berkelland, die aan deze kunsttentoonstelling willen deelnemen zijn van harte welkom. Zij kunnen zich melden bij berkellandcultuur@gmail.com. Aan de kunstenaars die zich melden, wordt gevraagd om een omschrijving van henzelf en van hun werk aan te leveren.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook