Home » Algemeen » Samen wandelen in Berkelland
Algemeen
Berkelland

12 juli 2016

Samen wandelen in Berkelland

Samen wandelen in Berkelland

BERKELLAND – Er wordt vanaf mei wekelijks gewandeld in de 4 grote kernen van Berkelland. U kunt daar ongetraind aan mee doen, alle 4 de groepen staan open voor meer deelnemers.
Deze 4 groepen worden begeleid door vrijwilligers die wekelijks om 10 uur klaar staan om samen met u een mooie route van 5 km te wandelen. In Neede is het zelfs mogelijk om 10 km te wandelen, start om 9 uur. Bij de groep in Ruurlo gaat de vrijwilliger en enkele deelnemers op vakantie. In Eibergen, Borculo en Neede lopen de vrijwilligers de hele zomer gewoon door. U dient een bijdrage van €1,50 te betalen om deel te nemen aan de wandelingen in de 4 kernen.
Sport Federatie Berkelland, Livio, Sensire, Buurtzorg, Careaz en Voormekaar Berkelland ondersteunen deze wandelgroepen zoveel mogelijk. Vertrekpunten zijn de Hofmaat in Neede, De Meergaarden in Eibergen, het J.W. Andriessenhuis in Borculo en De Bundeling in Ruurlo. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen.
Bent u afhankelijk van een rolstoel, overleg dan even met de contactpersoon, voor begeleiding.
Waar wordt er wanneer gewandeld?
Neede startpunt: De Hofmaat: Woensdagochtend: 9.00 uur voor de 10 km en dinsdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km. Vragen? Mail naar e.wieggers@ livio.nl. Eibergen startpunt: De Meergaarden: Donderdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km Vragen? Mail naar a.bollen@livio.nl. Borculo: startpunt J.W. Andriessenhuis: Vrijdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km Vragen? Mail naar a.hoentjen@careaz.nl. Ruurlo: startpunt De Bundeling: Maandagochtend: 10.00 uur voor de 5 km Vragen? Mail naar e.koning@sensire.nl. Ruurlo start op maandag, 1 augustus, weer.

Advertentie:

Lees ook