Home » Algemeen » Twee aanhoudingen bij feestje in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

18 juli 2016

Twee aanhoudingen bij feestje in Borculo

Twee aanhoudingen bij feestje in Borculo

BORCULO – De politie heeft zaterdagnacht twee mensen aangehouden in de Koppel in Borculo. Ze hadden zich misdragen tijdens een feestje. Agenten gingen kijken nadat ze meerdere meldingen van geluidsoverlast hadden ontvangen.
De politie gaf de feestvierders een waarschuwing en de muziek moest uit. Toen de politie wegreed ging de muziek weer aan en de agenten besloten terug te keren. De veroorzaker van de overlast werd aangehouden en ook een gast die zich agressief gedroeg richting de agenten. Ze zijn beide overgebracht naar het arrestantencomplex in Doetinchem. Justitie beslist verder over vervolging.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com