Home » Borculo » Kindermiddag op De Lebbenbrugge
Algemeen
Borculo

24 juli 2016

Kindermiddag op De Lebbenbrugge

Kindermiddag op De Lebbenbrugge

BORCULO – Op woensdagmiddag 10 augustus kunnen kinderen vanaf 13.30 uur tot 15.30 in en om het boerderijmuseum De Lebbenbrugge, Lebbenbruggedijk 25 in Borculo meedoen aan ouderwetse kinderspelen als steltlopen, bliklopen, bussen- en hoefijzergooien, hoepelen, touwtjespringen, zaklopen, en knikkeren. Er worden pannekoeken gebakken en er is een puzzel.
Voor alle kinderen is er een traktatie. Verder is er Annemieke Wentink om van een kindergezichtje en leuke clown te maken. De deelname is gratis.
Verder is er t/m 31 oktober nog de thematentoonstelling over boerenerven. De Lebbenbrugge is t/m 31 oktober van 11 tot 17.00 uur geopend.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com