Algemeen
Borculo

8 augustus 2016

Grote drukte Repair Café Berkelland voor onderhoud tuingereedschappen

Grote drukte Repair Café Berkelland voor onderhoud tuingereedschappen

BORCULO – Woensdag 13 juli stond Repair Café Berkelland in het in het teken van het in conditie brengen en slijpen van tuingereedschappen en dat hebben de vrijwilligers die het slijpwerk verrichten geweten. Ook werden er deze keer weer vele apparaten en kleding ter reparatie aangeboden. Er was een zeer grote toeloop met name voor slijpwerk.
Om meer mensen in de gelegenheid te stellen de tuingereedschappen weer in conditie te laten brengen worden op woensdag 10 augustus wederom (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers geslepen en ook beitels, huishoudscharen, keukenmessen etc. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Uiteraard worden er dan ook weer allerhande huis,- tuin, en keuken apparaten gerepareerd, kleding versteld, horlogebatterijen vervangen en defecte Senseo apparaten hersteld.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties en het verstelwerk zijn gratis. De eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft. De bezoekers kunnen meekijken met de reparatie of tegen een kleine prijs een kop koffie gebruiken in het naastgelegen eetcafé De Hoeksteen. Hiervoor krijgt men een reductiebon bij de receptie van Repair Café Berkelland.
Plaats en tijd van handeling: woensdag 10 augustus, verder elke 2e woensdag van de maand van 13.00 -17.00 én van 18.30 – 21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, 7271 BN Borculo. Informatie: repaircafeberkelland@kpnmail.nl of 06-57 977 625.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook