Algemeen
Borculo
Featured

14 augustus 2016

Borculo Olympisch Kinderdorp op zaterdag 20 augustus

Borculo Olympisch Kinderdorp op zaterdag 20 augustus

BORCULO – Borculo staat op zaterdag 20 augustus in het teken van de Olympische Spelen. Onder de noemer Borculo Olympisch Kinderdorp is er die dag tussen 13.00 en 17.00 uur van alles te doen voor kinderen. De gratis activiteiten zijn in de Weverstraat met een doorloop naar het park bij het gemeentehuis.
Geen Vader- of Moederdag, maar Kinderdag. Op dit speciale evenement in Borculo komen kinderen volledig aan hun trekken. De activiteiten hebben dit jaar een sportief karakter. Sporten is leuk en gezond, zo is de achterliggende gedachte van de organisatie dat deze editie inhaakt op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De Kinderdag is een jaarlijks initiatief van Stichting Promotie Borculo (SPB) onder auspiciën van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De afgelopen jaren werd het evenement steeds druk bezocht en konden kinderen uit de voeten met thema’s als water en circus. Vorig jaar was er een gevarieerde mix van leuke spelletjes en doe-activiteiten. Ook nu zijn er geen kosten aan verbonden.
Er is zaterdag 20 augustus volop vertier voor kinderen. Er zijn verschillende sporten. Verschillende verenigingen verlenen hun medewerking zoals Borchlo, Olympia, DEO, LG Dance, BZC, Reunie, Bodycheck, Gemini en Hamelandse Ruiters. Deelnemers die vijf stempels hebben ontvangen een medaille en een goody bag. Naast de sportieve activiteiten is er ook schminken en knutselen. Er staat een springkussen en de brandweer is aanwezig. De organisatie raadt de kinderen aan om badkleding mee te nemen.
De Kinderdag wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van veel vrijwilligers, de brandweer en Borculose ondernemers.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook