Home » Borculo » Gemini start met voorbereiding op competitie 2016-2017
Algemeen
Borculo
Sport

18 augustus 2016

Gemini start met voorbereiding op competitie 2016-2017

Gemini start met voorbereiding op competitie 2016-2017

BORCULO – Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini begint weer met de voorbereiding op de nieuwe competitie van de Nevobo. Ingaande maandag 22 augustus start de vereniging met de trainingen in sporthal ’t Timpke op maandag, woensdag en donderdag voor alle teams en groepen.
De competitie begint voor de meeste teams in de week van 19 september met een uitwedstrijd, waarna de eerste thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdag 1 oktober. Aan de competitie wordt deelgenomen door 5 dames-, 3 heren-, 1 meisjes A, 1 meisjes B, 3 meisjes C en 2 meisjes D-jeugdteams. Dames 3 en Heren 3 spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond, alle overige teams op zaterdag tussen 09.00 en 18.15 uur.
Naast de competitie spelende teams, heeft Gemini ook nog enkele groepen mini’s die trainen en toernooien spelen op niveau 1 t/m 4 van het Circulatie Mini Volleybal. Bij de senioren op recreatief niveau is er 1 Dames- en 1 Herengroep. Uit deze groepen doen 1 dames- en 2 herenteams op 4 avonden mee aan de recreantentoernooien en speelt er 1 damesteam in een recreantencompetitie op doordeweekse avonden. Alle informatie over teams en groepen, trainingsdagen-en tijden, wedstrijdprogramma en allerlei andere zaken is binnenkort te vinden op de verenigingssite www.gemini-borculo.nl.
Naast het volleybal worden er gedurende het gehele seizoen allerlei activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. In een aantal teams en groepen is nog plaats voor nieuwe leden vanaf 6 jaar die eerst 4x gratis mee mogen trainen. Belangstelling? Informeer dan naar de mogelijkheden via cv@gemini-borculo.nl.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com