Home » Borculo » Uitslagen Harmelandse Ruiters
Algemeen
Geesteren
Sport

18 augustus 2016

Uitslagen Harmelandse Ruiters

Uitslagen Harmelandse Ruiters

Tickets voor NK en prijzen in Rekken en Haaksbergen
In Rekken werden de regiokampioenschappen van Gelderland verreden. Jan Lutke Willink behaalde een fraaie derde plaats in de klasse L springen. Lieke Walvoort werd met haar paard Grandios vijfde in de klasse L1 dressuur. In dezelfde klasse werd ze met Conquista negende. Zowel Jan als Lieke hebben met deze resultaten een ticket voor het NK behaald. In Haaksbergen kwam Henk Veldhuis aan start tijdens een 40+ wedstrijd. Hij werd met Vamalia tweemaal eerste. Zowel in het Z klassiek springen als Z klassiek direct op tijd. Allen komen uit voor de Hamelandse Ruiters.
Roos Dekkers heeft goed gesprongen in Tubbergen
Roos Dekkers heeft zondag 14-8 met haar pony What Else deelgenomen aan Schröder masterclass in het centrum van Tubbergen gereden in de klasse L springen.
Ze hadden een mooie foutloze eerste manche, en een snelle foutloze barrage. Dit was goed voor de 4 de prijs. Deze combinatie komt uit voor de Hamelandse ponyclub uit Geesteren.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com