Home » Borculo » Fotowedstrijd en kinderspelen tijdens Open Monumentendag
Algemeen
Borculo

18 augustus 2016

Fotowedstrijd en kinderspelen tijdens Open Monumentendag

Fotowedstrijd en kinderspelen tijdens Open Monumentendag

BORCULO – Op zaterdag 10 september a.s. is het weer Open Monumentendag (dus gratis toegang) rondom en in het boerderijmuseum De Lebbenbrugge, Lebbenbruggedijk 25 in Borculo.
Het thema is dit jaar “Ikonen en Symbolen”. Er is een fotowedstrijd voor iedereen die een digitale foto kan maken. Per deelnemer mogen maximaal 3 foto’s worden ingeleverd die worden beoordeeld door een jury bestaande uit Gerrit Hazewinkel, Jos Korenromp en Ben Tragter. De prijs voor de winnaar is een jaarabonnement op het tijdschrift Naober, aangeboden door het tijdschrift Naober. Plaats: De schuur bij het boerderijmuseum De Lebbenbrugge, Lebbenbruggedijk 25 in Borculo.
Voor kinderen zijn er ouderwetse kinderspelen en er zijn boekjes verkrijgbaar met een speurtocht door het museum, waarbij een puzzel moet worden opgelost.
Verder is er in De Lebbenbrugge t/m oktober een tentoonstelling over de Achterhoekse schrijvers en boerenerven te zien. In de videohoek draaien (op verzoek en als de video beschikbaar is) diverse regionale films.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com