Dit bericht is meer dan een half jaar geleden gepubliceerd. De informatie in dit bericht is wellicht niet meer actueel.

BORCULO – Het zal velen niet zijn ontgaan: Speeltuin De Koppel in Borculo wordt vernieuwd. Om ook het laatste toestel te kunnen plaatsen, heeft de vereniging crowdfunding ingezet. Deze actie loopt nu enige tijd, en er is nog ruim een week te gaan.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Speeltuin De Koppel in Borculo wordt vernieuwd. Dat betekent een andere indeling met ook nieuwe speeltoestellen, grotendeels voor de jeugd, maar ook enkele beweegtoestellen voor senioren. Deze grootscheepse vernieuwing is, mede dankzij de belangeloze inzet van veel vrijwilligers inmiddels vergevorderd. Er is veel werk verzet in de speeltuin. Nu alleen de invulling met speel- en beweegtoestellen nog. Het geld voor de meeste toestellen is er, maar de Koppel is er nog niet helemaal.

Speeltuin de Koppel wil graag de Borculose kinderen de mogelijkheid bieden om te spelen, bewegen en sporten. Met speciale beweegtoestellen willen ze ook een aanbod creëren voor volwassenen/senioren. De doelgroep senioren wordt steeds groter en bewegen is voor hen heel belangrijk.

Helpen kan door naar www.funding-spelen.nl te surfen en daar uw donatie te kunnen doen.