Algemeen
Borculo

23 augustus 2016

Crowdfunding-project Speeltuinvereniging De Koppel in Borculo

Crowdfunding-project Speeltuinvereniging De Koppel in Borculo

BORCULO – Het zal velen niet zijn ontgaan: Speeltuin De Koppel in Borculo wordt vernieuwd. Om ook het laatste toestel te kunnen plaatsen, heeft de vereniging crowdfunding ingezet. Deze actie loopt nu enige tijd, en er is nog ruim een week te gaan.
Speeltuin De Koppel in Borculo wordt vernieuwd. Dat betekent een andere indeling met ook nieuwe speeltoestellen, grotendeels voor de jeugd, maar ook enkele beweegtoestellen voor senioren. Deze grootscheepse vernieuwing is, mede dankzij de belangeloze inzet van veel vrijwilligers inmiddels vergevorderd. Er is veel werk verzet in de speeltuin. Nu alleen de invulling met speel- en beweegtoestellen nog. Het geld voor de meeste toestellen is er, maar de Koppel is er nog niet helemaal.
Speeltuin de Koppel wil graag de Borculose kinderen de mogelijkheid bieden om te spelen, bewegen en sporten. Met speciale beweegtoestellen willen ze ook een aanbod creëren voor volwassenen/senioren. De doelgroep senioren wordt steeds groter en bewegen is voor hen heel belangrijk.
Helpen kan door naar www.funding-spelen.nl te surfen en daar uw donatie te kunnen doen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook