Algemeen
Haarlo
Sport

26 augustus 2016

Dinand Prinsen verwacht spannende en verrassende competitie

Dinand Prinsen verwacht spannende en verrassende competitie

HAARLO – Zondag 28 augustus begint voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen de Buffalo League met een thuiswedstrijd tegen De Windhoek uit Utrecht. Teamleider Dinand Prinsen verwacht een spannende en verrassende competitie met name door de veranderingen die zijn aangebracht. Vooral de regel dat er maar slechts twee buitenlanders per wedstrijd mogen worden opgesteld op te heffen, vindt Prinsen maar niets. “Het vervelende is dat je nooit weet wie er spelen en het kan voorkomen dat je plotseling tegen vier buitenlandse spelers moet aantreden en dat kan volgens mij nooit de bedoeling zijn geweest om deze regel daarom te veranderen”.
Ook het inkorten van de partijen van 50 naar 40 caramboles had om hem niet gehoeven. “Schijnbaar is gekozen om aansluiting te krijgen met de rest van de wereld, maar ik had liever gezien dat de nummers één en twee gewoon tot 50 caramboles hadden gespeeld en de nummers drie en vier tot 40 caramboles”.
Hij verwacht dat zijn team door de komst van Peter de Backer op twee fronten mee kan draaien voor de prijzen, zowel voor het kampioenschap als de beker. In het team zelf heeft Prinsen één verandering aangebracht. Door de Hengeloër Jelle Pijl door te schuiven naar plek twee gaat Anno de Kleine uit Helmond nu op drie spelen. Raymund Swertz is de vaste speler op vier en Dick Jaspers is de vaste kopman die bij zijn afwezigheid dan wordt vervangen door de Belg Peter de Backer.
Bij de tegenstander van deze eerste competitiemiddag komt met oude bekenden tegen die in het vorige seizoen nog bij andere teams hebben gespeeld, met onder andere Martin Horn, Dave Christiani, Raimond Burgman en Henk Habraken. Teamleider is John Tijssens, voorheen De Distel, die ook good old Hans van der Wurf heeft meegenomen naar De Windhoek.
De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen om 13:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook