Algemeen
Borculo
Sport

26 augustus 2016

Leuke volleybalevenementen bij Gemini

Leuke volleybalevenementen bij Gemini

BORCULO – Zaterdag 27 augustus worden er door volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini in sporthal ’t Timpke een aantal leuke evenementen georganiseerd als start van het seizoen.
Van 09.30 –12.30 uur is er een clinic voor volleybalmini- en jeugdtrainers onder leiding van Han Bulten. Hij zal bij de mini’s nader ingaan op bewegingsscholing en balvaardigheid en dit demonstreren in een circuittraining met de mini’s van Gemini. Na een korte pauze zal hij een aantal coördinatie-oefeningen laten zien en werkt hij ook enkele technieken nader uit. Dit onderdeel is meer afgestemd op C- en B- Jeugd en zal worden uitgevoerd door een meisjesteam van Longa’59, dat hij traint, en de Meisjes B1 van Gemini.
Om 13.00 uur start er een toernooi voor meisjes B-jeugd. Naast de B1 van Gemini spelen dan teams van Longa ’59 uit Lichtenvoorde, Tornax uit Ruurlo en Elite Dynamo uit Neede. Om 13.00 uur speelt ook Dames 1 een oefenwedstrijd tegen DVO uit Hengelo (G).
Naast mini- en jeugdtrainers is natuurlijk iedereen van harte welkom in de sporthal. De vereniging is dankbaar, dat de clinic en het toernooi mede mogelijk zijn gemaakt door een financiële bijdrage van fonds 2013.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook