Home » Borculo » Info-avond APS-Microstroom Therapie bij Erve Zurel
Algemeen
Borculo

29 augustus 2016

Info-avond APS-Microstroom Therapie bij Erve Zurel

Info-avond APS-Microstroom Therapie bij Erve Zurel

BORCULO – “Pijn” is een relatief begrip; wat voor de één draaglijk is, is voor de ander ondraaglijk. Feit is dat pijn, in welke mate of hoedanigheid je het ook ervaart, van grote invloed is op de kwaliteit van leven, levenslust en het energieniveau. Annelies Dalenoord behandelt als geaccrediteerd APS-therapeut in haar praktijk Life-Impuls al gedurende 5 jaar mensen met chronische of acute pijnklachten. Ze werkt samen met enkele fysiotherapiepraktijken en een sportcentrum in Haaksbergen en omgeving. Annelies wil met haar kennis en ervaring mensen bewust maken van de uitgebreide mogelijkheden die APS-Therapie biedt.
Wat is APS-Therapie en wat doet het?
APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. APS-Therapie is een revolutionaire therapie, die het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energiebevordering. Met het APS apparaat wordt een microstroom signaal afgegeven aan het lichaam om de lichaamseigen actiepotentiaal op te wekken. Daardoor treedt er een verbeterde celcommunicatie op en vindt er een toename van energie plaats. Deze extra energie wordt door het lichaam benut om cellen te laten herstellen en in balans te brengen. Tevens worden lichaamseigen pijnstillers aangemaakt, afvalstoffen versneld afgevoerd en neurohormonen uitgebalanceerd.
Het zelf genezend vermogen wordt op natuurlijke wijze geactiveerd, wat kan leiden tot minder medicijngebruik, minder pijn en een (voor)spoediger herstel.
Voor wie is APS-Therapie geschikt?
APS-Therapie kan heel breed ingezet worden. De therapie is effectief bij chronische of acute pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, whiplash, nek/schouder/rugklachten, hoofdpijn/migraine, achillespeesblessure, tennisarm, ontstekingen enz. Ook bij chronische klachten als reuma, artritis, artrose, ME & MS, burnout, fibromyalgie tot (sport)blessures heeft APS-Therapie aantoonbare resultaten opgeleverd.
Wilt u weten of APS-Therapie iets voor u kan betekenen? Of kent u iemand in uw omgeving die last heeft van pijn, vermoeidheid en/of een chronische aandoening? Kom dan eens vrijblijvend luisteren op de gratis informatieavond over APS-Therapie op dinsdag 6 september a.s. om 19.30 uur bij Erve Zurel, Platvoetsdijk 9-11 te Borculo. Graag uiterlijk maandag 5 september even aanmelden bij Clare Zurel, tel. 0545-286872 of Life-Impuls, tel. 06-22677520.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook