Algemeen
Borculo
Sport

5 september 2016

Heure goed op weg naar het WK

Heure goed op weg naar het WK

BORCULO – De touwtrekkers van Heure uit Borculo hebben op de laatste competitiedag van gewest Oost een goede generale neergezet voor de Wereld Kampioenschappen. De 680 kg.klasse werd afgesloten met de dagwinst, in de eindstand betekent dat een vierde plaats.
In de 720 kg.klasse was het kampioenschap op het vorige toernooi al veiliggesteld, maar Heure deed wat het moest doen en werd ook nu ongeslagen dagkampioen.
Verrassend was het kampioenschap in de Damesklasse. In een combinatie-team met Koapman werd gewonnen van de directe concurrent, het favoriete Eibergen. De Heure-jeugd eindigde op een goede vijfde plaats.
Dit alles zorgde voor tevreden geluiden binnen Nederlands oudste touwtrek vereniging. Zij mogen in Zweden als Nationaal team ons land vertegenwoordigen in de 700 kg.klasse. Ook levert TTV Heure het Nationaal team in de 640 kg.klasse aangevuld met enkele spelers van andere verenigingen. Dinsdag 6 september vertrekken zij richting Zweden waar van 8 t/m 11 september de Wereld Kampioenschappen worden gehouden in Malmö.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook