Home » Borculo » D.I.T.O. Groenlo viert de Kinderboekenweek ook in Borculo
Algemeen
Borculo

8 september 2016

D.I.T.O. Groenlo viert de Kinderboekenweek ook in Borculo

D.I.T.O. Groenlo viert de Kinderboekenweek ook in Borculo

BORCULO – De jeugdige basisschoolleerlingen uit Borculo kennen D.I.T.O. misschien nog van het Sinterklaastoneel dat ze er vorig jaar november hebben gespeeld. Deze keer wil D.I.T.O. aandacht geven aan de Kinderboekenweek 2016 met de speciale voorstelling Kees Lettervrees. Het is een spannend, maar ook humoristisch verhaal voor de jeugd van 6 t/m 12, waarbij ook voor de oudere jeugd van 13 t/m 100 veel te genieten valt. Het motto van de Boekenweek is niet voor niets Voor altijd jong.
Naast Groenlo wordt de voorstelling dus ook in Borculo gespeeld. In Groenlo op zaterdag 8 oktober in De Bron, in Borculo op zondag 9 oktober in zaal Peters. Beide dagen begint de voorstelling om 14.00u. De kaarten aan de kassa kosten € 7,50.
Kees is een meisje dat regelmatig spijbelt omdat ze wordt gepest met haar dyslexie. Zo loopt ze op een dag Wurm tegen het lijf. Wurm was vroeger directrice van een bibliotheek en ontdekte daar in het archief een heel oud boek met daarin een vreemd, opvouwbaar brilletje. En niet zomaar een brilletje. Als je het opzet kun je ineens veel sneller lezen, maar het brilletje laat daarna ook de letters verdwijnen. Wurm werd beschuldigd van diefstal en ontslagen. Om te bewijzen dat het aan het brilletje ligt en dat Wurm onschuldig is, gaat Kees op zoek naar het oude boek en neemt het stiekem mee uit de bieb. Maar dan wordt deze diefstal ontdekt…
De Kinderboekenweek richt zich op de opa’s en oma’s, maar D.I.T.O. wil dit wat breder trekken. Zij biedt daarom een speciaal familie-ticket aan. Kinderen met vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes; een familie-ticket voor 4 personen kost € 15 in de voorverkoop. De gewone entreeprijs is in de voorverkoop € 5.
Voorverkoopadres voor Borculo is Tabak en Wijn en Zo. En natuurlijk via de site www.dito-groenlo.nl. In de loop van de week zullen de toegangskaarten daar verkrijgbaar zijn.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook