Home » Borculo » Schuttersfeest Geesteren van 16 t/m 18 september
Algemeen
Geesteren

15 september 2016

Schuttersfeest Geesteren van 16 t/m 18 september

Schuttersfeest Geesteren van 16 t/m 18 september

GEESTEREN – Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september is er weer volop feest in Geesteren: het jaarlijkse schuttersfeest vindt dan weer plaats op het feestterrein aan de Blauwe Torenweg.
Vrijdag overdag vinden er allerlei attractieve spelletjes plaats voor de kinderen van de basisschool, maar ook iets voor de allerkleinsten. Maar wat? dat blijft nog een verrassing. De plaatselijke muziekvereniging Amicitia zorgt voor de muzikale omlijsting.
‘S avonds is er muziek in de tent, met als thema “superhelden”. De DJ zorgt voor een swingend feest. Zaterdag staat in het teken van allerlei oude tradities, ’s middags is er voor de heren schieten, en voor de dames ringsteken met paard en wagen. Ook aan de jeugd is gedacht. ’s Avonds zorgt de feestband Kraakthelder dat het dak eraf gaat.
Zondag wordt er een Familiedag georganiseerd, waar eerst de senioren centraal staan en daarna zijn er weer allerlei activiteiten voor jong en oud op het feestterrein.
Het hele weekend staat is er op het feestterrein een kermis, met botsauto’s, draaimolen, zweefmolen, schiettent, springkussen en wat eetkraampjes. Kortom, een feest voor jong en oud, volop sfeer en gezelligheid. Komt allen.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 augustus 2022

    BORCULO – De Lebbenbrugge staat  7 augustus van 11.00 tot 17.00 uur in het teken van aardewerk. De deelnemende keramisten willen  hun werk

  • 6 augustus 2022

    BORCULO – Vanaf vandaag (zaterdag 6 augustus) start de kaartenverkoop voor de seniorenfeestmiddag. De seniorenfeestmiddag is een vaste prik op de kalender van

  • 5 augustus 2022

    BORCULO – De 3e Berkelcompagnie organiseert dit jaar voor de 4e keer de kanotoertocht ‘Berkel Kanorally’. Vanwege de coronapandemie kon in 2020 de

Booking.com