Algemeen
Haarlo
Sport

15 september 2016

Terechte nederlaag HCR Prinsen bij kampioen Buffalo

Terechte nederlaag HCR Prinsen bij kampioen Buffalo

HAARLO – Dedriebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen zijn er ook in haar tweede wedstrijd niet ingeslaagd om de eerste wedstrijdpunten te pakken. In Den Haag was kampioen Buffgalo.nl met 6-2 te sterk voor de ploeg van captain Dinand Prinsen.
Na de eerste twee partijen kon er nog gehoopt worden op minimaal een puntendeling. Anno de Kleine had weliswaar met 40-24 in 35 beurten geen schijn van kans tegen Jeffrey Jorissen, maar Raymund Swertz zorgde toch voor de eerste partijpunten in dit nog prille seizoen door Herman van Daalen met 36-40 na 34 beurten terug te wijzen.
In de laatste twee partijen kwam kopman Peter de Backer een sterk en ontketende Glenn Hofman tegen waar tegen de Belg niet opgewassen was. Hofman had alles mee, terwijl De Backer geen enkele goede aanvangsstoot kreeg en constant achter de feiten aanliep. Na 16 beurten bereikte Hofman de 40 caramboles terwijl De Backer daar slechts 22 caramboles tegenover kon stellen.
Op de andere tafel bleef de partij tussen Jean van Erp en de Hengeloër Jelle Pijl redelijk in evenwicht maar het was ook hier dat de man uit Brabant in Haagse dienst na 38 beurten met 40-30 aan het langste eind trok.
“Wij zijn naar Den Haag gegaan met als doel een puntje bij de Nederlandse kampioen weg te kapen, maar helaas liep het totaal anders voor ons. Vooral Peter de Backer had de pech dat hij een sterke tegenstander tegenover zich vond die hem geen enkele ruimte gaf”, aldus captain Dinand Prinsen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook