Home » Borculo » Succesvolle lotenverkoop Zonnebloem Borculo/Haarlo
Algemeen
Borculo
Haarlo

15 september 2016

Succesvolle lotenverkoop Zonnebloem Borculo/Haarlo

Succesvolle lotenverkoop Zonnebloem Borculo/Haarlo

BORCULO/HAARLO – Het team van lotenverkopers van de Zonnebloem Borculo/Haarlo heeft in de afgelopen maanden 2100 loten verkocht in Borculo en Haarlo. Weer een mooie score dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers. De eerste 140 loten gingen naar de heer Rikken van de firma Meilink en dat was een motiverend begin van de jaarlijkse lotenverkoop.
Op 24 oktober vanaf 17.00 uur is de uitslag te vinden op www.zonnebloem.nl/loterij. Wie geen toegang tot internet heeft, kan op teletekstpagina 522 kijken of bellen naar 0900 06 33. Van elk verkocht lot van 2 euro krijgt de afdeling Borculo/Haarlo 60 cent. Van dit bedrag worden activiteiten georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. De loterij brengt elk jaar weer een mooi bedrag op. De Zonnebloem zegt ‘dank u wel’ tegen alle kopers.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com