Algemeen
Haarlo

15 september 2016

Cursus ‘Het Schildersatelier’ door Inge Meuleman in Haarlo

Cursus ‘Het Schildersatelier’ door Inge Meuleman in Haarlo

HAARLO – In het najaar van 2016 worden drie cursussen Het Schildersatelier aangeboden in Haarlo en ook in Eibergen. Deze cursussen worden verzorgd door beeldend kunstenaar Inge Meuleman. Het Schildersatelier bestaat uit 10 lessen op de donderdagochtend in het Kulturhus in Haarlo en op woensdagochtend en woensdagmiddag in de Kruidenhof in Eibergen. De startdata zijn 21 en 22 september.
Het Schildersatelier biedt een plek voor zowel beginners als voor mensen die al wat meer geoefend zijn in het tekenen en schilderen en die op zoek zijn naar hun eigen richting. Samen met de docent wordt gekeken naar: Wat boeit mij? Wat zie ik? Wat beleef ik? En hoe geef ik dat vorm? Iedere deelnemer wordt individueel begeleid.
Naast het individuele karakter van de lessen worden ook werkbesprekingen gehouden. Ook kan in overleg gekozen worden voor een opdracht. Iedereen zorgt voor zijn/haar eigen materiaal. De keuze van materiaal is vrij. Er zijn een aantal schildersezels aanwezig. Meer informatie en opgave bij Inge Meuleman: 06-40326519 of via www.tuinenomvantehouden.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook