Home » Borculo » Burendag bij Speeltuin de Koppel
Algemeen
Borculo

20 september 2016

Burendag bij Speeltuin de Koppel

Burendag bij Speeltuin de Koppel

BORCULO – Op zaterdag 24 september is het Burendag, ook bij Speeltuin de Koppel. Van 11.00 tot 16.00 gaan de poorten van speeltuin de Koppel open. Er zijn veel leuke activiteiten georganiseerd waar u aan kunt deelnemen: zo is Beweeg Wijs aanwezig met een Stormbaan. En bij mooi weer met water erop.
De Burendag wordt dit jaar niet gehouden in het Cycloonpark, zoals vorig jaar, maar in Speeltuin De Koppel. Er zijn onder andere oud Hollandse Spelen en de brandweer rijdt om 14.00 uur door de wijk de Koppel. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om u kind te laten schminken. De gehele dag kan er gratis gespeeld worden in speeltuin onder begeleiding van een ouder of verzorger. Ook is er een DJ aanwezig.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com