Home » Borculo » Foto’s: Afscheidswedstrijd BZC voor Matthijs Lucas
Algemeen
Borculo
Sport

26 september 2016

Foto’s: Afscheidswedstrijd BZC voor Matthijs Lucas

Foto’s: Afscheidswedstrijd BZC voor Matthijs Lucas

BORCULO – Een bijzonder initiatief van Schuurman BZC. De Eredivisionist zag afgelopen zomer Matthijs Lucas terugkeren naar zijn oude club ZPC Amersfoort, maar wil hem graag bedanken voor de mooie jaren die hij in Borculo heeft doorgebracht en de belangrijke bijdrage die de ex-international heeft geleverd aan de successen van BZC (o.a. vier keer op rij landskampioen).
Ter ere van Lucas werd er op woensdag 21 september een afscheidswedstrijd georganiseerd, waarbij ‘Team Matthijs’ een wedstrijd speelde tegen het eerste van Schuurman BZC. De wedstrijd werd gewonnen door Team Lucas met 13-12.
afscheidswedstrijd-matthijs-lucas-bzc-schuurman-1
afscheidswedstrijd-matthijs-lucas-bzc-schuurman-2
afscheidswedstrijd-matthijs-lucas-bzc-schuurman-3
afscheidswedstrijd-matthijs-lucas-bzc-schuurman-4
afscheidswedstrijd-matthijs-lucas-bzc-schuurman-5

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com