Algemeen
Borculo

27 september 2016

Annelies Dalenoord te gast tijdens “de tafel van 10” op Erve Zurel

Annelies Dalenoord te gast tijdens “de tafel van 10” op Erve Zurel

BORCULO – Dinsdag 4 oktober is er weer de maandelijkse open koffie ochtend “de tafel van 10” bij Erve Zurel in Borculo. Deze keer heeft de koffieochtend het thema: Als pijn je leven beheerst.
Annelies:” “Pijn” is een relatief begrip; wat voor de één draaglijk is, is voor de ander ondraaglijk. Feit is dat pijn, in welke mate of hoedanigheid je het ook ervaart, van grote invloed is op de kwaliteit van leven, levenslust en het energieniveau. Ik behandel al gedurende 5 jaar mensen met chronische of acute pijnklachten.” Ze werkt samen met enkele fysiotherapiepraktijken en een sportcentrum in Haaksbergen en omgeving. Annelies wil met haar kennis en ervaring mensen bewust maken van de uitgebreide mogelijkheden die APS-Therapie biedt.
“APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. APS-Therapie is een revolutionaire therapie, die het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energiebevordering. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt door deze therapie op natuurlijke wijze geactiveerd, wat kan leiden tot minder medicijngebruik, minder pijn en een (voor)spoediger herstel”. Vertelt Annelies enthousiast.
Na een kennismaking rondje, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers, vertelt Annelies haar verhaal, en hoe zij ertoe is gekomen om voor de APS te kiezen.
Het doel van deze koffieochtenden is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.
Praktische informatie
Voor alle vrouwen uit de regio .
Dinsdag 4 oktober, 09.45 uur – 11.45 uur, * Erve Zurel * Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo. Email: info@ervezurel.nl.
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee.
Voor meer informatie zie, www.ervezurel.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook