Algemeen
Haarlo
Sport

27 september 2016

Uitstekende overwinning HCR Prinsen op ’t Hartje van Wanrooy

Uitstekende overwinning HCR Prinsen op ’t Hartje van Wanrooy

HAARLO – De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben, na twee nederlagen, zondagmiddag op indrukwekende manier de eerste overwinning binnen gehaald. In eigen huis werd in rechtstreeks degradatieduel ’t Hartje van Wanrooy uit Oosterhout op een 8-0 nederlaag getrakteerd.
“Met deze uitslag zijn we natuurlijk ontzettend blij en op alle vier gewonnen partijen valt niets af te dingen”, aldus Dinand Prinsen na afloop. Halverwege stond het al 4-0 door overwinningen van Raymund Swertz op Ad Broeders en van Anno de Kleine op Frank Martens.
“Vooral deze laatste winst was opmerkelijk want De Kleine keek na 11 beurten al tegen een 13-31 achterstand aan, maar toen viel Martens stil en daar profiteerde De Kleine optimaal van en won met 40-35 na 23 beurten”, vervolgt de captain. Swertz stond halverwege tegen Broeders slechts op een 20-19 voorsprong, maar bij de stand 25-19 produceerde hij een serie van tien caramboles en kon hij rustig de partij uitspelen. Na 21 beurten stond er 40-24 op het scorebord.
In het tweede deel van de wedstrijd had de Hengeloër Jelle Pijl geen kind aan Ad Koorevaar. Bij rust was het 22-16 maar middels een serie van tien caramboles haalde Pijl na 22 beurten de eindstreep. Koorevaar kam niet verder dan 19 caramboles. Kopman Dick Jaspers viel misschien een beetje uit de toon. Hij won wel vrij eenvoudig met 40-21 van Davy van Havere, maar had daar wel 33 beurten en een serie van negen caramboles voor nodig, waardoor het teammoyenne van de Haarlose formatie gedrukt werd en uitkwam op 1.616.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook