Algemeen
Haarlo
Sport

27 september 2016

HCR Prinsen trekt opgaande lijn door met 0-8 zege op TOVV 2

HCR Prinsen trekt opgaande lijn door met 0-8 zege op TOVV 2

HAARLO – Na de 8-0 overwinning van een week geleden op ’t Hartje van Wanrooy, hebben de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen zondag opnieuw een overtuigende 0-8 overwinning behaald. Dit keer was in Vlaardingen het tweede team van TOVV het slachtoffer van de dadendrang van het team uit de Achterhoek.
Na twee gespeelde partijen zat het team van interim captain Raymund Swertz al op rozen door overwinningen van Jelle Pijl en van hemzelf. Pijl versloeg Konstantinos Kokkoris in 26 beurten en Swertz declasseerde Sander Jonen met 12-40 in eveneens 26 beurten. Swertz maakte in deze partij een serie van tien caramboles.
In het tweede deel van de wedstrijd bepaalden Anno de Kleine en Dick Jaspers de eindstand definitief op 0-8. De Helmonder versloeg Kay de Zwart in 33 beurten met 33-40 middels onder andere een serie van negen caramboles en Jaspers had geen kind aan Biro Uymaz. Met de regelmaat van de klok en een serie van 13 caramboles ging de winst na 17 beurten naar de man uit West-Brabant.
HCR Prinsen behaalde opnieuw een hoog teammoyenne, namelijk 1.568.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook