Algemeen
Borculo

27 september 2016

Veldtoertocht met 4 afstanden door de Achterhoek

Veldtoertocht met 4 afstanden door de Achterhoek

BORCULO – Op zondag 2 oktober organiseert toerclub de Berkelrijders haar tweede veldtoertocht van dit jaar. Veel, heel veel bospaden met de nodige heuveltjes, zandpaden, beekwallen en zeer weinig asfalt zijn kenmerkend voor deze tocht.
Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden. De afstanden zijn 35, 50 en 65 km en gaan door de omgeving van Borculo, Ruurlo en Lochem. Er kan ook gekozen worden uit een afstand van 85 km. Deze afstand maakt een mooie lus richting het Grote Veld in Vorden. Dankzij de medewerking van diverse landeigenaren zijn er ook deze keer weer zeer fraaie stukjes in de tocht opgenomen die alleen voor deze dag toegankelijk zijn. De tocht is goed bewegwijzerd met pijlen, linten en aanduidingsborden.
Onderweg zijn er verzorgingsposten ingericht waar men eten en drinken kan krijgen. Tevens is er serviceauto, technische hulp en EHBO ter plaatse. De tocht wordt gehouden onder auspiciën van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU).
Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 08.30 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 in Borculo. Dit is tevens de start- en finishplaats. De inschrijving sluit om 09.30 uur voor de 65 en 85 km en om 10.00 uur voor de 35 en 50km. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. NTFU krijgen 1 euro korting. Meer informatie is te vinden op http://www.tcdeberkelrijders.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook