Home » Borculo » Jeugd uit Borculo en Beltrum maken kennis met sportverenigingen
Algemeen
Borculo

6 oktober 2016

Jeugd uit Borculo en Beltrum maken kennis met sportverenigingen

Jeugd uit Borculo en Beltrum maken kennis met sportverenigingen

BORCULO / BELTRUM – In de herfstvakantie kan er weer gesport worden in Borculo en Beltrum. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van gr 2 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met de lokale sportverenigingen.
De jeugd wordt zo geholpen een goede sportkeuze te maken of een lekker middagje te sporten. De jeugd uit Borculo kan tijdens Kies je sport Borculo op maandagmiddag 17 oktober van 14-17 uur kennismaken met VV Reünie (voetbal), BC Babo(badminton), VV Kerkemeijer Gemini(volleybal) en GV Borchlo(gymnastiek) in en om sportaccommodatie ’t Timpke (Haarloseweg 10 te Borculo) en op sportpark De Wildbaan. Op donderdag 20 okt. van 13.30-17.00 uur is Jeugd in Actie Beltrum voor alle jeugd uit Beltrum op Sportpark De Sonders(Avesterweg 1a te Beltrum). Er kan buiten en binnen kennis worden gemaakt met VIOS Gym, VIOS Voetbal, VIOS Volleybal en TC Beltrum(tennis). Je krijgt ook nog 2 keer wat te drinken en er wat te eten bij. We sturen iedereen langs alle sporten.
Heb je interesse, geef je dan uiterlijk woensdag 12 oktober op bij de SFB. Stuur een mail naar john@sportfederatieberkelland.nl of bel naar 0545-476727. Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com