Home » Borculo » D.I.T.O. speelt in Borculo
Algemeen
Borculo

6 oktober 2016

D.I.T.O. speelt in Borculo

D.I.T.O. speelt in Borculo

BORCULO – Zoals u misschien al weet speelt de toneelvereniging D.I.T.O. uit Groenlo in het kader van de Kinderboekenweek komende zondag 9 oktober voor de jeugd van Borculo en omgeving het toepasselijke stuk Kees Lettervrees bij Zaal Peters. Na afloop geeft D.I.T.O. de kinderen gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen en een meet-en-greet te hebben met de spelers. Even op de foto met Kees? Allemaal mogelijk. Kortom, er is zondagmiddag veel om van te genieten.
Aanvang 14.00 uur. Kaarten à € 5 te verkrijgen bij Tabak en Wijn en Zo of via www.dito-groenlo.nl. Aan de zaal € 7,50. Misschien nog goed om op te merken, dat bij Tabak en Wijn en Zo niet gepind kan worden voor de aankoop van de toegangskaarten. Familie-ticket (4 kaarten) voor € 15.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com