Algemeen
Borculo

6 oktober 2016

Feestelijk Alzheimer Café in Borculo

Feestelijk Alzheimer Café in Borculo

BORCULO – De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland organiseert elke tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in de gemeente Borculo. Deze maand bestaat het Café 5 jaar.
Dit wordt gevierd met een bijzonder optreden van Diva Dichtbij. De avond zal worden gevuld met een combinatie van professionele zang en oprechte aandacht voor de ziekte dementie. Deze combinatie maakt de optredens van Diva Dichtbij tot een bijzondere gebeurtenis. Naast dit optreden zal de avond ook voor wat betreft de catering feestelijk worden aangekleed. U bent van harte welkom om dit alles mee te beleven.
Datum: dinsdag 11 oktober
Plaats: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Tijdstip: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.
Een Alzheimer Café is een belangrijk trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen u meemaakt of bezighoudt; over dementie zelf en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. De toegang is altijd gratis evenals de koffie en de thee. Voor overige consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. Zie voor meer informatie de website:www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek of bel met de alzheimertelefoon van de afdeling Achterhoek: 06-13514411

Advertentie:

Booking.com

Lees ook