Algemeen
Borculo

10 oktober 2016

Introductiemiddag Academie EVA bij Erve Zurel

Introductiemiddag Academie EVA bij Erve Zurel

BORCULO – “Academie EVA is speciaal voor vrouwen en begint waar de meeste persoonlijke ontwikkelingssystemen eindigen”, volgens één van de deelneemsters. ”Het is fijn te merken dat het echt veilig is om gewoon te zijn wie je bent. Met alles wat daarbij komt kijken”
Vrijheid, kracht, meer zelfvertrouwen, vertrouwen in het Universum, het gemak waarmee je de moeilijkste levenssituaties kunt omvormen, zijn een paar sleutelwoorden waardoor Academie EVA iets voor jou kan betekenen. Door de wereld als een reflectie van jezelf te zien, en die reflectie te betrekken op het leven zoals het er nu voor jou uitziet, worden de beperkende overtuigingen en de werking van het ego helder weerspiegeld. Is eenmaal de werking van het ego in beeld gebracht, dan wordt het gemakkelijker om er afstand van te nemen. Van daaruit worden keuzes gemaakt die jouw helpende overtuigingen ondersteunen, waardoor zelfvertrouwen sterker wordt.
Eigen-wijze benadering, intuïtie, kennis, humor en no-nonsense aanpak maakt elke lesdag van Academie EVA tot een uniek gebeuren. Moeilijke situaties worden omgezet tot iets luchtigs, waardoor afstand nemen, loslaten en transformeren een eenvoudige handeling wordt.
Academie EVA is een tweejarig traject van 13 bijeenkomsten per jaar. Elke twee weken op de vrijdag van 10.00 uur – 16.00 uur op Erve Zurel. Eerste lesdag is vrijdag 21 oktober. Het eerste jaar wordt er gewerkt aan de persoonlijke, in de weg staande overtuigingen en gedragspatronen(geloofsystemen). Je eigen leven staat hierin centraal. Er wordt aandacht besteed aan datgene wat zich blijft herhalen, ondanks dat er vaak aan gewerkt is.
Het tweede jaar staat in het teken van Jij en BRON en JIJ ALS BRON. JIJ als ontwerper van je eigen leven. In dit traject wordt meer aandacht besteed aan meditatie en contact maken met jij als JIJ.
Ruis verdwijnt en je intuïtie wordt helderder. Het LEVEN als ervaring waarin alles kan plaatsvinden wordt dan tot een Kunst verheven.
Wil je meer weten?
Bekijk de pagina van www.ervezurel.nl/activiteiten/academie-eva.
Kom naar de informatiemiddag of mail naar: clare@ervezurel.nl. Je kunt ook bellen: 06-51573871
Erve Zurel* Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo

Advertentie:

Booking.com

Lees ook