Algemeen
Borculo

10 oktober 2016

Britse top Folkband Other Roads komt naar Nederland

Britse top Folkband Other Roads komt naar Nederland

BORCULO – De Britse top folk band Other Roads toert in november door Nederland en komt op zondag 6 november naar Borculo! De band zal om 19:30 optreden in de Highland Valley Pub aan het Jonkerspad 1.
Als vaste begeleidingsband van de legendarische John Wright toerden de muzikanten van Other Roads vele jaren door heel Europa. Na het overlijden van John zijn ze als Other Roads verder gegaan. Ook met deze band toeren zij al enkele jaren met veel succes door Europa. Hun repertoire bestaat uit zowel emotionele ballads als gezellige pub-songs en humoristische folkmuziek.
Other Roads bestaat uit drie rasmuzikanten. Gregor Borland is 8-voudig fiddle (viool) kampioen van Schotland en speelt daarnaast ook nog eens fantastisch basgitaar en mandolin. De singer-songwriter en gitarist Pete Abbot is de drijvende kracht achter de band en is tevens de frontman van de band. Het derde lid van Other Roads is Dave Walmisley. Deze Brit is welbekend in de Folk scene en is als multi-instrumentalist en singer-songwriter onmisbaar in de band. Kortom: een fantastisch trio die met het prachtige vioolspel van Gregor, de mooie stem van Pete en de humor van Dave garant staan voor een fantastisch optreden.
Other Roads zal op zondagavond 6 november optreden in de Highland Valley Pub in Borculo aan het Jonkerspad 1 in Borculo. Tickets zijn vooraf te reserveren per mail aan management@musicshowscotland.nl (€ 10,00) of verkrijgbaar aan de avondkassa (€12,50). Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met management@musicshowscotland.nl of 0545-273375

Advertentie:

Booking.com

Lees ook