Algemeen
Berkelland

13 oktober 2016

Afdeling Berkelland van Groei & Bloei in de prijzen

Afdeling Berkelland van Groei & Bloei in de prijzen

BERKELLAND – De afdeling Berkelland/Haaksbergen van Groei en Bloei is opnieuw in de prijzen gevallen. Het NK Bloemschikken voor amateurs werd op 7 oktober gehouden op het Green Park in Venlo (voormalig Floriadeterrein)
Er deden 12 leden mee van de afdeling: Er deden vier leden mee in de A-klasse, vijf leden in de A-select-klasse, één lid in de ere-klasse en twee leden in de semi-prof-klasse. Het thema was: Kunst & Kitsch. Het bloemwerk (themastuk) dat door de deelnemers tijdens het kampioenschap werd gemaakt hebben zij thuis kunnen voorbereiden. Op de wedstrijddag maakten de deelnemers daarnaast een verrassingsopdracht. Een vakjury beoordeelde de bloemarrangementen op creativiteit, techniek, compositie en thematische invulling.
De prijswinnaars
In de A-klasse een 1ste en 3de prijs: Een derde prijs voor Dika Koeslag uit Rekken met 152,4 punten en een eerste prijs voor Joke Klein Tiessink uit Barchem met 161,1 punten. Tevens werd aan Joke Klein Tiessink de eerste prijs toegekend voor haar themastuk.
In de A-select-klasse een 2de en 3de prijs: Een derde prijs voor Hermien Bannink uit Barchem met 144,3 punten en een tweede prijs voor Ina Postel uit Wichmond met 146,7 punten. In de semi-prof-klasse een eerste prijs voor het verrassingswerkstuk van Thea Klein Wiecherink uit Enschede met 77,9 punten.
Al met al een dag met geweldige resultaten en ook de niet in de prijzen vallende deelnemers hadden oogstrelende creaties neergezet. Het lijkt een gewoonte te worden dat de afdeling Berkelland/Haaksbergen zo hoog scoort. Foto’s van dit Kampioenschap zijn binnenkort te bewonderen op de site: www.berkelland.groei.nl. Hier is ook meer te vinden over de bloemschikcursussen van Groei & Bloei.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook