Algemeen
Borculo
Haarlo

17 oktober 2016

Zonnebloemgasten genoten van ‘het andere bedrijfsuitje’

Zonnebloemgasten genoten van ‘het andere bedrijfsuitje’

BORCULO – Twintig gasten van de Zonnebloem Borculo/Haarlo kregen op 6 oktober een fijne middag aangeboden in het Openluchtmuseum in Arnhem.
In het kader van ‘het andere bedrijfsuitje’ bood een team van 20 medewerkers van Akzo Nobel deze middag aan. Zij stonden klaar om 20 gasten in rolstoelen het museum te laten zien. Samen genoten de mensen van de Zonnebloem en van Akzo Nobel van koffie met appeltaart en als afsluiting van een hapje en een drankje.
‘Mooier dan ik had verwacht’ was één van de reacties van een Zonnebloemgast. Maar ook van de kant van Akzo Nobel was er één en al lof. Wat is het een goed idee om van een bedrijfsuitje ‘het andere bedrijfsuitje’ te maken.
Ook op zoek naar ‘het andere bedrijfsuitje’? Dat kan bij de Zonnebloem! Door u, samen met uw collega’s, in te zetten als vrijwilliger voor een dag. Met een groep gasten van de Zonnebloem naar bijvoorbeeld een theetuin, een museum of attractie. Hierdoor slaat u twee vliegen in één klap: een onvergetelijk dagje uit voor onze gasten én een bijzonder bedrijfsuitje. Een mooie ervaring voor iedereen. ‘Het andere bedrijfsuitje’ is een van de manieren om met de Zonnebloem samen te werken. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met bestuurslid Gerrit Sprokkereef van de Zonnebloem Borculo/Haarlo: (0545) 27 34 69.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook