Algemeen
Borculo

17 oktober 2016

NSGK zoekt vrijwilligers in Borculo/Gelderland

NSGK zoekt vrijwilligers in Borculo/Gelderland

BORCULO – NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) houdt van 14 t/m 19 november 2016 haar landelijke collecte. Duizenden vrijwilligers gaan dan op pad om geld in te zamelen voor kinderen met een handicap. De stichting zoekt nog helpende handen in Borculo/Gelderland. Helpt u mee? Met een paar uur van uw tijd kunt u een belangrijke bijdrage leveren.
Volwaardig leven
Met de opbrengst van de collecte steunt NSGK kinderen en jongeren met een handicap. Zij willen graag spelen, naar school en op vakantie gaan, net als andere kinderen. En als ze ouder worden willen ze ook uitgaan, op zichzelf wonen en een baan vinden, zoals iedereen. Met wat extra aanpassingen en begeleiding is er heel veel mogelijk. NSGK helpt, bijvoorbeeld met speciale vakanties, aangepaste speelplaatsen en kleinschalige woonvormen. Zodat ze met hun beperking toch volwaardig kunnen leven.
Meehelpen
Collecteert u mee voor kinderen met een handicap? Het kost maar een paar uur en u kunt binnen de collecteweek zelf een tijdstip uitzoeken dat u schikt. En misschien hebt u vrienden of familieleden die ook mee willen doen? Hoe meer collectanten, hoe meer NSGK kan doen voor kinderen met een handicap! Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met Denice Buunk, E-mail: secretariaat@speeltuindekoppel.com, 06-45260284.
NSGK
NSGK komt al ruim 65 jaar op voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Jaarlijks ondersteunt de stichting honderden projecten, waarmee duizenden kinderen en jongeren worden geholpen. Dat kan dankzij vrijwilligers en donateurs, want NSGK is onafhankelijk en ontvangt geen subsidie. NSGK is in het bezit van het CBF-keurmerk. Dit garandeert dat ze op een verantwoorde manier omgaat met de giften die zij ontvangt. Voor meer informatie kunt u ook de website bezoeken: www.nsgk.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook