Home » Borculo » Onderscheiding voor Hannie Siebers en Marjan te Molder
Algemeen
Borculo

25 oktober 2016

Onderscheiding voor Hannie Siebers en Marjan te Molder

Onderscheiding voor Hannie Siebers en Marjan te Molder

BORCULO – Hannie Siebers en Marjan te Molder ontvingen op 20 oktober 2016 de legpenning in brons van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. Bestuurslid van de Bond, Ruud van der Linden, reikte de penningen en oorkondes uit en spelde hen de bijbehorende bondsspeld op.
Dit gebeurde tijdens de prijsuitreiking van het jaarlijkse Septemberfeest in Borculo. Het moment waarop zowel Hannie Siebers als Marjan te Molder officieel afscheid namen als bestuurslid van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo.
Hannie Siebers was sinds 1 januari 1990 actief als algemeen bestuurslid. Marjan te Molder maakte sinds 1 januari 1998 deel uit van het dagelijks bestuur in de functie van penningmeester.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com