Algemeen
Borculo
Sportuitslagen

25 oktober 2016

Sportuitslagen van de week (42)

Sportuitslagen van de week (42)
Voetbal

EGVV – Lochuizen: 2-0
Niek Kleine Toereers verlaat EGVV
De trainer van EGVV, Niek Kleine Toereers verlaat EGVV na 3 seizoenen. Dit laat hij weten na de overwinning tegen Lochuizen. De club uit Gelselaar gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Korfbal

Olympia ’22 3 – Achilles (A) 3: 15 – 17
Olympia ’22 B1 – AKC (Al) B1: 12 – 4
Olympia ’22 D1 – AKC (Al) D1: 16 – 2
Zwaluwen A1 – Olympia ’22 A1: 20 – 6
KV Olympia C1 kampioen veld najaar 2016
KV Olympia C1 is op 15 oktober kampioen veld najaar geworden. Door de laatste wedstrijd ook te winnen van DOS-WK uit Enschede zijn ze ongeslagen kampioen geworden. Dat belooft veel goeds voor de zaalcompetitie die in November van start gaat. Lees meer…

Paardensport

Tijdens een crosswedstrijd in Barchem wist Henk-Jan Klein Braskamp met zijn paard Venus de klasse L te winnen. De combinatie komt uit voor de Hamelandse Ruiters.

Tennis

Juniorenteam meisjes tennisclub De Wildbaan najaarskampioen
Het meisjes juniorenteam van de Borculose tennisclub De Wildbaan in de leeftijdsklasse t/m 17 jaar is in Velp winnaar geworden van de najaarscompetitie in de landelijke tweede klasse. Lees meer…

Biljart

Nipt verlies HCR Prinsen bij Team Eekhoorn
De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben de zegereeks van de afgelopen weken niet voort kunnen zetten. In Oosterhout leed het team van captain Jelle Pijl een nipte 5-3 nederlaag.
Halverwege was de wedstrijd nog in evenwicht. Anno de Kleine won zonder al teveel problemen van Kenny Miatton met 34-40 in 39 beurten en Johan Claessen was niet opgewassen tegen Jerry Hermans die zijn goede spel van de laatste tijd vandaag voortzette met een 40-21 overwinning in 25 beurten.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook